درب شیشه ای اتوماتیک

ساختار درب اتوماتیک شیشه ای که نوعی درب برقی است و از شیشه به عنوان مواد اصلی ساخته شده است و دارای سیستم اتوماتیک برای باز و بسته شدن است. این درها معمولاً در ورودی های ساختمان ها، فروشگاه ها، مراکز تجاری، ادارات، هتل ها و مکان های عمومی دیگر استفاده می شوند. درب های شیشه ای اتوماتیک دارای سیستم های حسگر و کنترل مخصوصی هستند که به وسیله آن ها، درب به صورت اتوماتیک باز و بسته می شود. این سیستم ها به کاربران امکان می دهند تا بدون لمس مستقیم به درب، وارد مکان شوند یا از آن خارج شوند که این امر به بهبود امنیت و راحتی کاربران کمک می کند. استفاده از درب های شیشه ای اتوماتیک علاوه بر ایجاد زیبایی و شکوه برای محیط، به افزایش امنیت، کنترل تردد و ارتقاء استانداردهای ایمنی در مکان های عمومی کمک می کند. درب اتوماتیک از جمله فناوری های کنترل تردد در مکان های شلوغ است که اکثر ظاهری زیبا دارند و برای ورودی یا خروجی مجتمع های تجاری و اداری یا مسکونی استفاده می شوند. نصب و استفاده از درب های اتوماتیک موجب بهبود راندمان کاری و سرعت تردد روزانه می شود. درب های اتوماتیک انواع مختلفی دارند و با توجه به مدل، در مکان های مختلفی استفاده می شوند. در ادامه به همراه حفاظ صنعت با چگونگی خرید درب شیشه ای اتوماتیک آشنا شوید.

خرید درب اتوماتیک شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای چیست؟

درب اتوماتیک را از بهترین اختراعات مصریان می توان دانست! درب اتوماتیک ساخت مصر است و با گذشت زمان، نصب و فروش درب اتوماتیک شیشه ای در جهان گسترش یافت. گستردگی استفاده باعث پیشرفت و بروز شدن تکنولوژی در تولید این محصول شد و امروزه شاهد انواع مختلف درب اتوماتیک شیشه ای هستیم. معمولاً درب های شیشه ای از چند بخش شامل سنسور، شیشه مقاوم، قاب و….. تشکیل می شوند.

درب های اتوماتیک از جمله ادواتی هستند که برای دو منظور جداسازی بخش های مختلف و آسان سازی تردد بکار می روند. درجه ایمنی درب ها نیز متفاوت است، برخی درب ها عمومی هستند و با سنسور حرکتی باز می شوند. برخی درب های اتوماتیک نیز کد امنیتی تعریف شده دارند و تنها در مواقع مشخص باز و بسته می شوند. با خرید درب های اتوماتیک شیشه ای از مرکز فروش می توانید تردد را بهبود داده و کنترل کنید.

مرکز فروش درب شیشه ای اتوماتیک کشویی اسلایدینگ ریلی

تقسیم بندی فنی درب های اتوماتیک

درب های اتوماتیک را با معیار های زیادی می توان تقسیم بندی کرد، اما از مهمترین معیار ها برای تقسیم بندی، نوع فنی درب اتوماتیک است. بطور کل درب های اتوماتیک از نظر فنی به سه دسته هیدرولیکی، پنوماتیکی و الکترومکانیکی تقسیم می شوند.

نصب واجرای انواع درب اتوماتیک

• درب اتوماتیک هیدرولیکی

درب های اتومات هیدرولیکی همان طور که از نامشان پیداست، با استفاده از فشار سیالاتی مانند روغن کار می کنند. عمر دری های هیدرولیکی طولانی است و کارکرد مفیدی دارند. از دیگر امتیازات درب هیدرولیکی توان بالای آن است و می توان از این نوع برای درب های سنگین استفاده کرد. از درب اتوماتیک شیشه ای هیدرولیکی برای مکان های پر تردد استفاده می شود، چرا که سقف استهلاک پایینی دارد و در نتیجه عمر آن بالا است. برای نصب درب اتوماتیک هیدرولیکی باید به شرکت نصب مراجعه کنید.

• درب اتوماتیک پنوماتیکی

درب های پنوماتیکی از قدیمی ترین درب های اتوماتیک هستند و به همین جهت بسیار شناخته شده هستند. معمولاً درب های پنوماتیکی دارای یک بازوی قدرتمند هستند که در دو لنگه را از دو طرف می کشند و درب این گونه باز می شود. مکانیسم کار درب های پنوماتیکی فشار گاز یا نیروی بادی است. عموماً درب های پنوماتیکی نیاز به سرویس منظم و دوره ای دارند و عمر مفید آنها میز قابل قبول است.

• درب های الکترومکانیکی

معمولاً درب های اتوماتیک الکترومکانیکی را با نام جک برقی نیز می شناسند. این نوع درب های اتومات از یک جک و موتور قوی تشکیل می شوند و قطعه سوم آنها گیربکس و چرخ دنده است. درب های اتوماتیک الکترومکانیکی نیز شناخته شده و پر کاربرد هستند و معمولاً آنها را در مجتمع های مسکونی بسیاری دیده ایم و می توانید برای خرید آن مرکز خرید معتبر مراجعه کنید.

قیمت درب شیشه برقی اتومات

انواع درب اتوماتیک شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای را می توان از اجزای جدا نشدنی ساختمان ها دانست. به همین دلیل انواع مختلفی دارند و در سایز های بسیاری تولید می شوند. درب های اتوماتیک در هر مدلی که باشند، ممکن است کارکرد کلی یکسانی داشته باشند، اما کاربرد های تخصصی و جزئی آنها باهم تفاوت دارد.

• درب اتوماتیک کشویی

درب اتوماتیک شیشه ای کشویی پر استفاده ترین درب اتوماتیک در ایران است و تقریباً می توان گفت تمامی مراکز تجاری، تفریحی و اداری از این درب برای کنترل تردد و ورود و خروج افراد استفاده می کنند. درب های کشویی معمولاً به سنسور حرکت مجهز هستند و با نزدیک شدن به آنها، باز خواهند شد. درب کشویی را با نام درب اسلایدینگ هم می شناسند. درب های اسلایدینگ انواع مختلفی دارند و هرکدام کاربرذ و ویژگی خاص خود را دارند. از جمله انواع درب اتوماتیک کشویی به موارد زیر می توان اشاره کرد.

  • درب ریلی شیشه ای
  • ریلی 4 لت کشویی
  • ریلی 2 لت کشویی
  • اسلایدینگ 3 لت کشویی

نمایندگی فروش و نصب انواع درب اتوماتیک شیشه ای

• درب اتوماتیک تاشو

درب های اتوماتیک تاشو از اصلی ترین درب های اتوماتیک شیشه ای محسوب می شوند بطوری که فروش گسترده ای در مرکز فروش درب اتوماتیک دارند . درب های تاشو این گونه عمل می کنند که برای باز و بسته شدن به از قسمت های تا می خورند. درب های تاشو حرکت فوق العاده نرم و روانی دارد و در مکان های پر تردد استفاده می شوند. علاوه بر حرکت نرم و روان، درب های کشویی هنگام کار هیچ سر و صدایی تولید نمی کنند. سیستم امنیتی درب های تاشو نیز فوق العاده قوی است و از برخورد احتمالی هرگونه جسمی جلوگیری می کند.

• درب اتوماتیک بیمارستانی

همان طور که از نام این محصول پیداست، برای فضاهای درمانی مانند بیمارستان یا کلینیک ها استفاده می شود. ساختمان های خصوصی نیز برای کنترل تردد و افرایش امنیت دسترسی از درب های اتوماتیک بیمارستانی استفاده می کنند. معمولاً این نوع درب ها از دو لنگه تشکیل می شوند، که یک لنگه ثابت و لنگه دیگر متحرک است. اگر ورودی های شما کم عرض هستند و دو لنگه پیشنهاد مناسبی نیست، می توانید ار درب یک لنگه استفاده کنید. از مزیت های درب اتوماتیک بیمارستانی به سهولت پاکسازی و نظافت آن می توان اشاره کرد. درب های بیمارستانی ویژگی استرلیزه و ضد باکتریایی دارند و این گونه محیط پاکیزه می ماند.

• درب اتوماتیک مثلثی

درب های اتوماتیک مثلثی از زیباترین درب های اتوماتیک در دنیای صنعت هستند و تقریباً جدید محسوب می شوند. از درب مثلثی در محیط های عمومی مانند مراکز تجاری و تفریحی استفاده می شود. این درب همان طور که از نامش پیداست، از لت های به هم متصل با زاویه 90 درجه ساخته شده و حالت مثلثی دارد. حرکت و بازع بسته شدن این نوع ذرب بسیار روان و نرم است و هر لت در ریل خود حرکت می کند. شیشه های درب اتوماتیک مثلثی از نوع سکوریتی است که مقاومت و استحکام فوق العاده بالایی در برابر ضربه یا هر عوامل خطرناک دیگری دارد.

• درب اتوماتیک گردان

درب اتوماتیک گردان به درب های رمانتیک معروف هستند و حقیقتاً طراحی بسیار زیبایی دارند. درب های گردان برای ورودی های مناسب هستند که از نظر عرضی دچار محدودیت هستند. از آنجایی که درب های گردان ساختار پیچیده ای دارند، برای نصب آنها به خدمات شرکت نصب درب اتوماتیک نیاز دارید. موتور این نوع درب ها بسیار قوی است و طول عمر بالایی دارد. درب گردان از آن دسته درب های است که سیستم مدولار دارد و هنگام نبود برق و خاموشی موتور هم می توان از آن برای تردد استفاده کرد.

• درب اتوماتیک تلسکوپی

درب های تلسکوپی شیشه ای از شیشه های فوق مقاوم و فریم های مخصوص تشکیل می شوند. معمولاً از درب اتوماتیک تلسکوپی در مکان های تشریفاتی و تجاری استفاده می شوند و مکانیسم کاری آنها لغزش دو لته شیشه ای روی یکدیگر است. عملکرد این درب بسیار روان و نزم است و هنگام کار هیچگونه صدای اضافی تولید نمی کند .

نصب انواع درب شیشه ای اتوماتیک در صنعت ساختمان

انواع سیستم درب اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای سیستم عمل مختلفی دارند و مکانیسم عمل آنها به سنسور اعمال شده بستگی دارد. برای مثال برخی سنسور درب های اتوماتیک حرکتی است، بگونه ای که به هر نوع حرکتی حساس هستند و به راحتی باز و بسته می شوند. نوع دیگر سنسور ها، سنور نوری است که موجب کارکرد خاصی در درب های اتوماتیک می شود.

سنسور های نوری با توجه به عملکردشان، سیگنال های را به سمت چرخ دنده ارسال می کنند و فایل الکترونیکی درب موجب عمل می شود. سیگنال های ارسالی بسته به نوعی که دارند، سرعت عمل درب را مشخص می کنند. برخی درب ها مجهز به سیگنال های هستند که دیر تر خوانده می شوند و این گونه سرعت باز و بسته شدن درب کاهش می یابد.

مجری انواع درب های هوشمند فروشگاهی

سیستم امنیتی درب های اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای از جمله تجهیزات ساختمانی هستند که به منظور کنترل تردد و افزایش امنیت نصب می شوند. هر درب اتوماتیک شیشه ای سیستم امنیتی و حفاظتی خاص خود را دارد. برای مثال برخی درب ها از هر نوع برخوردی جلوگیری می کنند و این گونه تردد کودکان امن و آسان خواهد شد. افزایش سرعت تردد نیز از دیگر وظایف درب های اتوماتیک است، چرا که نسبت به درب های ساده کاربرد بهتری دارند. برخی درب های اتوماتیک به سیستم های امنیتی مختلف مجهز هستند و باز و بسته شدن آنها با عملکرد خاصی صورت می گیرد تا امنیت مکان مورد نظر افزایش بیابد.

طراحی واجرای انواع درب های اتوماتیک (کشویی.تلسکوپی و...)

نحوه نگهداری درب های اتوماتیک شیشه ای

نحوه نگهداری از درب های اتوماتیک از جمله مواردی است که در عمر مفید و کاربرد آنها بسیار تأثیر دارد. در وهله اول باید از نحوه نظافت درب های اتوماتیک اطلاع داشته باشید تا هنگام پاکسازی و شست و شو به قطعات درب آسیب وارد نشود.

پوشش موتور نیز باید بگونه ای باشد تا در فصول سرد سال از یخ زدگی موتور جلوگیری شود. یخ زدگی موتور موجب مشکلات بسیاری از جمله عدم کارکرد صحیح درب می شود. پیچ و مهره نیز از دیگر عوامل دخیل در این مسئله هستند که ممکن است آنها را خیلی جدی نگیریم! اما استحکام درب به صحت پیچ و مهره بستگی دارد

روغن کاری درب اتوماتیک نیز از دیگر موارد فوق مهم است. درب های اتومات روغن های مخصوصی دارند و معمولاً روغن کاری آنها بصورت دوره ای انجام می شود. برای بالانس درب های اتوماتیک نیز باید به افراد متخصص و شرکت نصب مراجعه کنید، چرا که فرآیند بالانس امری تخصصی است و امکان صدمه درب هنگام بالانس توسط افراد ناشی وجود دارد .

انواع درب اتوماتیک شیشه ای

قیمت درب اتوماتیک شیشه ای

عوامل بیشماری بر قیمت درب اتوماتیک شیشه ای تأثیر دارند و به راحتی نمی توان قیمت قطعی را برای آنها در نظر گرفت. از طرفی نوسانات قیمت بازار نیز موجب تداخل قیمت می شوند. از جمله عوامل تأثیر گذار بر قیمت درب اتوماتیک شیشه ای به موارد زیر می توان اشاره کرد.

  • مدل: مدل اولین عامل تاثیرگذار بر قیمت است. فریم و شیشه هر مدل درب اتوماتیک شیشه ای متفاوت است و همین تفاوت باعث کاهش یا افزایش می شود. اپراتور درب های اتوماتیک شیشه ای نیز در مدل های مختلف متغیر است.
  • سایز: سایز درب ها دومین عامل تاثیرگذار بر قیمت است. ابعاد شیشه، متراژ شیشه مورد نیاز، میزان قاب درب، تخت یا منحنی بودن درب و….. همگی موجب تغییر قیمت می شوند .
  • طرح: برخی خریداران خواهان طرح دار بودن درب خود هستند. برای مثال ادارات می توانند لوگوی خود را روی قسمتس از درب مانند شیشه چاپ کنند.
  • رنگ: اکثر درب های اتوماتیک شیشه ای بی رنگ هستند، اما شمل می توانید دربی با شیشه یا فریم های رنگی داشته باشید.

بهترین درب اتوماتیک شیشه ای

سنسور درب اتوماتیک شیشه ای

سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای مختلف است و کارکرد درب اتوماتیک شیشه ای به سنسور بستگی دارد. طریقه عملکرد سنسور ها نیز مختلف است و هر سنسور به عامل مشخصی حساس است.

  • سنسور مادون قرمز: سنسور مادون قرمز از نوع استاتیک است و قابلیت تشخیص افراد و اشیا را دارد. هنگامی که فرد در میدان مادون قرمز قرار بگیرد و آن را بکشند، سنسور ها سیگنال های را به جعبه ارسال می کنند و درب باز می شود.
  • سنسور آنالیز زمینه: این سنسور ها به یک زمینه برای ارسال دستور لازم به جعبه نیاز دارند. زمینه می تواند کف، دیوار و…. باشد که درب به آن متصل شود.
  • سنسور ماکروویو: این سنسور سیگنال های الکترومغناطیسی را تا میدان یک گیگاهرتزی دریافت می کند و به کمک سیگنال ها موجب عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای می شود.

درب های اتوماتیک انواع مختلفی دارند و با توجه به مدل در محیط های گوناگون استفاده می شوند و کاربرد متفاوتی دارند. با توجه به نیاز خود می توانید از درب های شیشه ای برای سهولت و کنترل تردد استفاده کنید. امیدواریم مقاله فوق در باب چگونگی خرید درب شیشه ای اتوماتیک برای شما مفید واقع شده باشد. تیم حفاظ صنعت از همراهی شما کاربران عزیز تا پایان مطالب سپاسگزار است.

مقالات تصادفی

 

8378 678 0912